Alertă mondială: Daesh se pregătește pentru următorul ”11 septembrie”

 

Serviciile de informații din întreaga lume sunt preocupate de eforturile desfășurate de organizația sunnită teroristă Stat Islamic (Daesh) de a efectua un atac major, cum ar fi detonarea unui avion. Între timp, președintele american Trump pare să exploateze evenimentul pentru a promova o agendă politică.
Acest avertisment vine după atacul cu mașina- berbec din New York, care a ucis opt persoane. Servicii de informații din SUA, la fel ca toate serviciile secrete din lume, anunță că Daesh depune eforturi intense on-line pentru a recruta simpatizanți.
Ceea ce îngrijorează în special serviciile de informații este efortul depus de Daesh de a realiza deturnarea de avioane către zone strategice, cum ar fi o explozie, devieri de trenuri sau un atac chimic. În plus, activitatea organizației sunnite este dificil de urmărit deoarece atentatele se fac prin atacuri individuale.
Între timp, președintele american Donald Trump avansează programul său privind imigrația musulmană necontrolată. De exemplu, Trump l-a acuzat pe senatorul democrat Chuck Sume de a fi responsabil de atacul din New York, dar și de politica care a condus la atac. (Anima News)

Comments

comments

Be the first to comment on "Alertă mondială: Daesh se pregătește pentru următorul ”11 septembrie”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*