Ambasada României în Statul Israel: ”Serviciile consulare mai aproape de cetățeni” / Campanie a Ambasadei României în Statul Israel

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor români aflați în străinătate, dar și pentru a crește performanța activității consulare, Ministerul Afacerilor Externe a implementat un amplu proiect vizând informatizarea prestării tuturor serviciilor consulare prin crearea unei platforme electronice integrate, cunoscută sub denumirea de E-CONS și lansată public sub deviza ”Consulatul mai aproape de casa ta”.
Prin intermediul acestei aplicații, cetățenii români au posibilitatea de a demara procedura de obținere a serviciului consular chiar de acasă sau de la orice calculator, tabletă sau smartphone.
Accesează www.econsulat.ro și trimite online, de acasă, cererea ta de servicii consulare!
Secția Consulară a Ambasadei României în Statul Israel vă anunță că, începând cu data de 3 ianuarie 2018, accesul în Secția Consulară se va face doar prin programare online, la adresa www.econsulat.ro.

Comments

comments

Be the first to comment on "Ambasada României în Statul Israel: ”Serviciile consulare mai aproape de cetățeni” / Campanie a Ambasadei României în Statul Israel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*