Cisiordania: Doi palestinieni morți în confruntările cu poliția israeliană

Doi palestinieni au murit sâmbătă în confruntări violente cu poliția israeliană în Cisiordania, a declarat Ministerul palestinian al Sănătății.
Un Palestinian în vârstă de 17 ani, grav rănit în confruntările din El-Azariyé, la est de Ierusalim, a murit din cauza rănilor.
În Abu Dis, un alt Palestinian, în vârstă de 18 ani, a murit când un cocktail Molotov pe care a vrut să-l lanseze în direcția forțele israeliene a explodat în mâinile sale.
Semiluna roșie a informat că 57 de protestatari palestinieni au fost răniți de gloanțe de cauciuc și gaze lacrimogene, iar 12 persoane au fost transportate la spital.
Ciocniri violente au izbucnit sâmbătă seara și la Poarta Leilor, la intrarea în orașul vechi din Ierusalim, după rugăciunea musulmanilor.

Forțe de poliție suplimentare au fost chemate pentru a dispersa o mulțime de sute de persoane, cu ajutorul gazelor lacrimogene și a tunurilor cu apă.
Ciocniri sporadice între palestinieni și poliția israeliană au avut loc, tot sâmbătă, în mai multe cartiere din Ierusalim. (Agenția de știri Anima News – ASAN)

Comments

comments

Be the first to comment on "Cisiordania: Doi palestinieni morți în confruntările cu poliția israeliană"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*