Consulatul israelian din Bangkok confirmă faptul că israelianul Shimon Biton a fost condamnat la moarte

Consulatul israelian din Bangkok a constatat că tribunalul din această țară a confirmat într-adevăr, că Shimon Biton, cetățean israelian, a fost condamnat la moarte, decizia fiind definitivă. Decizia poate fi atacată în termen de 30 de zile.
Susak Prakkamakul, comandantul poliției din provincia Nonthaburi, a declarat că fiul lui Shimon Biton a recunoscut în fața anchetatorilor că tatăl său a ucis un om.
Cu toate acestea, fiul lui Biton, în vârstă de 17 ani, nu a fost martor la crimă, potrivit lui Susak.
Conform poliției, după o dezbatere aprinsă pentru o femeie, Biton l-a ucis pe un fost ofițer de poliție israelian și a ascuns părțile corpului dezmembrat în interiorul unui perete.
Biton a fost capturat în timpul unui raid pe 7 noiembrie 2016 în casa în care locuia, după ce ambasada israeliană a cerut serviciilor thailandeze să-l caute Eliyahu Cohen, un israelian în vârstă de 63 ani, dat dispărut de familia sa.
În timpul percheziției casei lui Biton, poliția a descoperit, îngropate într-un perete, părțile unui corp, despre care crede că au aparținut lui Cohen. (Anima News)

Comments

comments

Be the first to comment on "Consulatul israelian din Bangkok confirmă faptul că israelianul Shimon Biton a fost condamnat la moarte"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*