Crucea Roșie finanțează vizitarea teroriștilor palestinieni aflați în închisorile israeliene!

Comitetul Internațional al Crucii Roșii a decis să finanțeze parțial vizitele rudelor teroriștilor palestinieni deținuți în închisorile israeliene, semnând în acest sens un acord cu Autoritatea Palestiniană.
Termenii acordului semnat între Crucea Roșie Internațională și Ramallah prevede, printre altele, formarea funcționarilor din Autoritatea Palestiniană, care vor primi sarcina să ceară permise de la autoritățile israeliene, în vederea organizării vizitelor familiilor prizonierilor palestinieni.
Acordul prevede, de asemenea, că, dacă va fi necesar, angajații Crucii Roșii vor însoți autobuzele care vor lua familii palestiniene către închisorile israeliene. Costul anual al acordului: 6 milioane $
Reamintim că în luna mai, prizonierii palestinieni au încheiat șase săptămâni de greva foamei, pe parcursul căreia au cerut condiții mai bune de detenție și permisiunea de a primi două vizite lunare în loc de una.
Greva foamei a fost lansată de Marwan Barghouti, un terorist Fatah, care execută cinci mandate de închisoare pe viață pentru implicarea sa în atacuri teroriste care au ucis 26 de civili israelieni în a doua Intifada. (Anima News)

Comments

comments

Be the first to comment on "Crucea Roșie finanțează vizitarea teroriștilor palestinieni aflați în închisorile israeliene!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*