Crudul adevăr: Mai puțin de 30 de participanți la „Marșul musulmanilor împotriva terorismului“ din Paris

În momentul în care au decis să organizeze acest marș, Marek Halter (scriitor și activist evreu francez) și imamul Hassen Chalgoumi erau plini de speranțe dar, din păcate, realitatea tristă i-a copleșit.

Practic, la Paris, „Marșul musulmanilor împotriva terorismului“, a adunat aproximativ treizeci de oameni, o parte dintre ei nefiind musulmani!
Manifestația a pornit de la “Mur de la Paix” (Zidul Păcii) în fața Școlii Militare și a fost finalizată în față sălii de concerte Bataclan, unul dintre țintele atacurilor teroriste de acum doi ani (130 de victime), unde participanții au cântat „Marseillaise“.

Se putea crede că zeci, sute și de ce nu mii de musulmani vor participa la manifestație pentru a-și arăta opoziția față de atentate și alte atacuri teroriste …… dar, din păcate, nu au fost observate mai mult de 30 de persoane!
Unii au pretins că această prezența scăzută s-a datorat faptului că acțiunea a fost organizată de „un imam controversat și de un evreu“. Afirmații deplasate și tendențioase.
Crudul adevăr este că, din nou, comunitatea musulmană din Franța și-a arătat adevărata față. (Anima News)

Comments

comments

Be the first to comment on "Crudul adevăr: Mai puțin de 30 de participanți la „Marșul musulmanilor împotriva terorismului“ din Paris"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*