DESPRE NOI

ANIMA NEWS” este o agenție de știri internațională care face parte din compania “ANIMA”, companie al cărei principal scop este, în primul rând, prezentarea unei imagini reale, corecte și netrunchiate a situației cotidiene din Israel și Orientul Mijlociu în paralel cu întărirea relațiilor culturale, de afaceri și turism între Israel și țări arabe vecine, precum și cu românii de pretutindeni.
Agenția de știri “ANIMA NEWS” a fost creată tocmai în scopul facilitării contactului tuturor vorbitorilor de limba română de pe glob cu realitățile Orientului Mijlociu, una dintre cele mai interesante dar și mai tensionate regiuni de pe mapamond.
ÎIncercând să surprindă actualitatea Orientului Mijlociu, prin grupaje de știri actualizate zilnic, “ANIMA NEWS” este la ora actualaăunica agenție de știri în limba română care acoperă această regiune prin informații politice, economice, culturale și tehnologice.
Site-ul dispune de un post de radio online cu stiri zilnice, muzica, emisiuni de divertisment, plus un Jurnal video al principalelor știri ale zilei.
Dorindu-se un site interactiv, ANIMA NEWS vă invită să participați cu opinii personale, idei, puncte de vedere care,în funcție de calitatea și mesajul lor, vor fi publicate pe site.
ANIMA NEWS nu este afiliată nici unui curent sau grupări politice și nici nu face politica vreunui stat, ideologii sau grupări.
ANIMA NEWS are un singur “stăpân” – ADEVĂRUL – în numele căruia acționează și pentru evidențierea căruia militează.

Adesa: Str. Haaliya 31, Tel Aviv, Israel

E-mail: animanews@aol.com

Comments

comments

Be the first to comment on "DESPRE NOI"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*