Dramă în lumea muzicală românească: Cântăreaţa de manele Denisa Răducu a murit la 27 de ani (VIDEO)

Cântăreaţa de manele Denisa Răducu a murit la vârsta de 27 de ani, din cauza cancerului.
Cunoscută publicului ca Denisa Manelista, tânăra a murit, duminică dimineaţă, în locuinţa sa din Bucureşti, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Un echipaj a ajuns la locuinţa tinerei la ora 04.39, acesta fiind urmat de un al doilea echipaj cu medic. Tinerei, care se afla în stop cardio-respirator, i-au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o oră, după care a fost declarat decesul. Denisa Răducu a descoperit în urmă cu trei luni că are o tumoră metastazată la ficat, iar starea de sănătatea i s-a degradat rapid, după ce cancerul s-a extins şi i-a cuprins toate organele din zona abdomenului. În ultimele săptămâni, cântăreaţa era hrănită doar prin perfuzii, slăbise foarte mult şi nu se mai putea deplasa singură. În ciuda tratamentelor primite în ţară, dar şi la o clinică privată din Viena, Denisa Răducu a decedat.

Zeci de fani şi colegi de breaslă şi-au exprimat regretul pentru pierderea tinerei prin mesaje publicate pe Facebook.
Denisa provine dintr-o familie de muzicanţi instrumentişti, tatăl său fiind saxofonist, aşa că a început să cânte din copilărie. „Toată familia mea cântă, bunicii, unchii, tata. Sunt intrumentişti şi de la ei am prins gustul pentru muzică şi, probabil, am moştenit şi talentul. Din păcate, eu nu ştiu să cânt la intrumente, ci doar vocal“, povestea în trecut tânăra pentru revista „Taifasuri“.

Comments

comments

Be the first to comment on "Dramă în lumea muzicală românească: Cântăreaţa de manele Denisa Răducu a murit la 27 de ani (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*