Eveniment de excepția în Israel: Turistul nr. 3.000.000 în 2017 este o ……..româncă!!!!!! / Una dintre surprize: Ghid personal în Ierusalim – premierul Beniamin Netanyahu! (VIDEO)

Ministerul israelian al Turismului a marchat astăzi, marți, 7.11.2017, aterizarea turistului nr. 3 milioane care a sosit în Israel în acest an. Ivana Aizik (31 ani) din România a venit împreună cu partenerul ei, Mihai Ghiorghesei, cei doi au având parte de o primire festivă la aeroport.
”Este o experiență uimitoare”, a declarat Ivana într-un interviu acordat Canalului 2 al televiziunii israeliene.

Primire la aeroportul Ben Gurion / Foto: Doron Barsky

 

 

”Mâine (miercuri, n.r.) este ziua de naștere a partenerului meu și el a vrut să meargă într-un loc însorit și cald. Așa că am decis să mergem în Israel pentru că avem prieteni aici și cred că a fost o decizie bună”, a explicat Ivana motivul pentru care au ales să vină în Țara Sfântă.
Ivana a mai povestit despre momentul în care a realizat că se întâmplă ceva extraordinar. ”Am încercat să-mi iau bagajele la aeroport și am constatat că nu veniseră. Personalul ne-a rugat să ieșim și când am ieșit, am văzut mulți oameni care aveau plancarte cu numele meu. Toată lumea mă aștepta. Chiar și ministrul israelian al Turismului a fost acolo, așa că a fost chiar uimitor. Planul nostru iniția era să mergem la plajă în sudul Israelului. Acum însă suntem la Ierusalim și nu ne pare deloc rău. Totul este minunat aici”.

Yariv Levin, ministrul israelian al Turismului, a organizat la aeroportul internațional Ben Gurion o ceremonie de primire festivă pentru Ivana și Mihai, care a inclus un covor roșu, flori și baloane, precum și un certificat prin care se atestă faptul că Ivana Aizik este turistul numărul 3.000.000 al statului Israel în 2017.
De asemenea, Ivanei și partenerul ei le-a fost oferită o vacanță plăcută și plină de surprize: limuzină personală, dar și o întâlnire particulară cu primul ministru israelian Beniamin Netanyahu, care le-a devenit, spre surpriza lor, ghid într-o vizită inedită a Ierusalimului.

הפתעתי היום את התיירת ה-3 מיליון שמבקרת השנה בישראל והדרכתי אותה ואת בן זוגה בסיור במגדל דוד. התיירות לישראל שוברת שיאים של כל הזמנים! תודה לשר התיירות יריב לוין – Yariv Levin על עבודה מצויינת.I surprised the three millionth tourist to visit Israel this year, Ioana Isac from Romania, at the Tower of David Museum in Jerusalem. More tourists have visited Israel this year than any other year in Israel's history. Thank you to Tourism Minister Yariv Levin for his excellent work!(וידאו: עומר מירון, לע"מ. סאונד: בן פרץ, לע"מ)

Posted by ‎Benjamin Netanyahu – בנימין נתניהו‎ on Tuesday, November 7, 2017

”Depășirea numărului de 3 milioane de turiști în acest an, dar și a numărul record absolut de turiști, este o zi festivă și un punct de reper istoric. Sunt emoționat s-o primesc pe turista nr. 3.000.000 și fericit de realizările Ministerului Turism, ca urmare a investițiilor masive pe care le facem pentru comercializarea Israelului în lume, a colaborării extraordinare cu firme si companii aeriene și a strânselor legături cu agențiile de turism. Toate aceste activități dau roade și rezultatele se văd: 17 miliarde șekeli economiei israeliene și mii de locuri de muncă”, a declarat ministrul israelian al Turismului, Yariv Levin. (Anima News)

Sursa: http://www.mako.co.il

Comments

comments

Be the first to comment on "Eveniment de excepția în Israel: Turistul nr. 3.000.000 în 2017 este o ……..româncă!!!!!! / Una dintre surprize: Ghid personal în Ierusalim – premierul Beniamin Netanyahu! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*