Fiica ambasadorului SUA în Israel, s-a stabilit în Țara Sfântă (VIDEO)

US ambassador to Israel David Friedman with his daughter who just made aliyah at a ceremony for New immigrants from North America arriviving on a special " Aliyah Flight 2017" on behalf of Nefesh B'Nefesh organization, at Ben Gurion airport in central Israel on August 15, 2017. Photo by Miriam Alster/Flash90

Talia, fiica lui David Friedman, ambasadorul SUA în Israel, evreică fiind, a făcut alia (a emigrat, n.r.) în Israel, devenind oficial cetățean israelian.
Talia Friedman, infirmieră, în vârsta de douăzeci și trei de ani, a făcut călătoria de la New York la Tel Aviv, împreună cu 233 de alți noi veniți din organizația evreiască ”Nefesh Ba’Nefesh”.

“Ca tată, aștept cu nerăbdare momentul culminant al unui lung vis al fiicei mele Talia, și anume acela de a fi parte a Statului Israel”, a declarat ambasadorul Friedman.
“Talia va păstra cetățenia americană și va devenit membru al unui grup dinamic compus din americani și israelieni care desfășoară mai multe activități pentru a sprijini cele două țări. Dorim Taliei și tuturor noilor veniți succes pe drumurile pe care le vor urma”, a adăugat ambasadorul.

O ceremonie de bun-venit pentru noii “olim” a fost organizată la sosire lor pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. (Agenția de știri Anima News / ASAN)

Comments

comments

Be the first to comment on "Fiica ambasadorului SUA în Israel, s-a stabilit în Țara Sfântă (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*