G20: Prima întâlnire față-n față între Trump și Putin

Președinții american Donald Trump și Vladimir Putin au avut vineri prima lor întâlnire față-n față, cu ocazia summitului G20 de la Hamburg (Germania).
Cei doi președinți, care au schimbat o strângere de mână și zâmbete, la deschiderea summitului, în dimineața zilei de vineri, au început întâlnirea în jurul orei 16:00.
“Împreună cu președintele Putin am vorbit despre o varietate de subiecte. Au fost discuții foarte bune”, a spus Donald Trump. “Așteptăm cu nerăbdare să vedem că se vor întâmpla lucruri bune pentru Rusia, Statele Unite și pentru toate persoanele în cauză. Este o onoare să fiu cu voi”
.
Cei doi lideri au vorbit la telefon de patru ori de la sosirea lui Donald Trump la putere în Statele Unite, dar nu au avut niciodată o întâlnire față-n față.
“Dle președinte, am vorbit de mai multe ori la telefon. Dar o conversație telefonică nu este niciodată de ajuns. Există o ordine de zi, cu un număr de întrebări importante și avem nevoie să ne întâlnim față-în-față”, a spus Putin.
“Sunt foarte fericit să vă cunosc personal, domnule. președinte, și cred că, așa cum ai spus, întâlnirea noastră va da rezultate”, a adăugat el.
Înainte de întâlnire, Donald Trump a spus că el vrea să găsească modalități de a lucra cu omologul său rus, în ciuda obstacolelor.
Putin și Trump ar trebui să vorbim despre mai multe subiecte, cum ar fi criza ucrainiană, războiul din Siria și lupta anti-teroristă. (Anima News)

Comments

comments

Be the first to comment on "G20: Prima întâlnire față-n față între Trump și Putin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*