Ierusalim: Camerele de supraveghere inteligente vor fi instalat în următoarele 6 luni

Cabinetul de securitate israelian s-a angajat să instaleze camere de supraveghere ”inteligente” în următoarele șase luni, camere care ar trebui să asigure supravegherea Orașul vechi din Ierusalim și, intrarea pe Muntele Templului.
Cabinetul de securitate a anunțat, de asemenea, că intenționează să aloce poliției din Ierusalim, un buget în valoare de 100 de milioane de shekeli pentru a finanța instalarea de noi mijloace de supraveghere.
Noile camere au caracteristica de a fi termice și dotate cu un sistem de recunoaștere facială. În plus, ele vor fi capabile să identifice persoanele suspecte de la o distanță de câteva sute de metri.
Avantajul acestui sistem de monitorizare constă în faptul că aceste camere nu trebuie să fie neapărat plasat la intrarea pe Muntele Templului, ci pot fi instalate la intrarea în Orașul vechi, pe porțile de acces.
Un nou dispozitiv de securitate ultra-tehnologic care va consolida cele peste 300 de camere de supraveghere care înconjoară deja, de câțiva ani buni, extremitățile Orașului vechi, de la Poarta Damascului până la celebra Poară a Leilor. (Agenția de știri Anima News – ASAN)

Comments

comments

Be the first to comment on "Ierusalim: Camerele de supraveghere inteligente vor fi instalat în următoarele 6 luni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*