Incidente teroriste în Ierusalim

Duminică seara, teroriști arabi au incendiat un vehicul de securitate israelian care patrula în apropierea cartierul ierusalmitean Shiloach (Silwan), situat chiar în afara zidurilor Orașului Vechi. Autovehiculul a luat foc instantaneu.

Forțele de securitate aflate în interiorul autorurismului au reușit, în mod miraculos, să scape nevătămate. Focul a fost stins de pompieri.

Ample forțe de poliție au fost dispersate în zonă pentru prindere făptașilor. Până la ora transmiterii acestei știri, teroriștii nu au fost identificați și nicio persoană suspectă nu a fost încă reținută.

Scurt timp înaintea acestui incident, un motociclist israelian a fost atacat cu un val de pietre de teroriști arabi, în timp ce călătorea pe un drum situat la sud de Ierusalim, în apropiere de așezarea evreiască Efrat. Din fericire motociclistul nu a fost rănit.

Tot duminică seara, în jurul orei 20.30, un grup de teroriști arabi au atacat mașini israeliene în Ierusalim, pe strada Bar Lev. Parbizul unui vehicul a fost distrus de o piatră imensă.
Nici în acest incident nu s-au înregistrat victime. (Agenția de știri Anima News / ASAN)

Comments

comments

Be the first to comment on "Incidente teroriste în Ierusalim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*