Israel: După mai mult de 4 ore, s-a încheiat interogatoriul premierului Netanyahu

Joi, primul ministrul israelian Beniamin Netanyahu a fost interogat timp de mai multe ore, la reședința sa, în cadrul investigațiilor privind dosarelor 1000 și 2000. Aceasta este a cincea oară când Netanyahu a fost interogat în aceste cazuri; dosarul cadourilor și dosarul lui Noni Mozes, patrinul publicației Yediot Aharonot, suspectat de luare de mită.
Anchetatorii secției de poliție Lahav 433 au sosit acasă la șeful guvernului, așa cum se obișnuiește în cazul anchetării primilor miniștrilor, în jurul orei 17:00 și au rămas acolo timp de câteva ore.
În timpul interogatoriului, anchetatorii l-au confruntat pe Netanyahu cu noi dovezi oferite de persoanele anchetate și de diferiți martori martori în dosarul 1000.
În anchetele anterioare, Netanyahu a susținut că darurile pe care le-a primit de-a lungul anilor au fost făcute pe baza prieteniei sale cu diferite personalități și că acestea i-au fost oferite fără nicio obligație.
Este de așteptat ca Netaniahu să fie interogat încă de mai multe ori.
În zilele următoare, poliția va prezenta dosarul procurorului general, care va decide dacă să se continue ancheta în acest caz. (Anima News)

Comments

comments

Be the first to comment on "Israel: După mai mult de 4 ore, s-a încheiat interogatoriul premierului Netanyahu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*