Israel: Primul jucător arab-israelian în echipa de baschet Maccabi Tel Aviv (VIDEO)

Maccabi Tel Aviv, fără îndoială cea mai renumită echipa de baschet din Israel, a anunțat că a semnat un contract cu primul lor jucător arab-israelian.
Karam Mashour, 1.95 metri înălțime, în vârstă de 25 de ani, s-a născut în localitatea israeliană Nazaret (Natzeret) într-o familie de arabi creștini și a început să joc baschet la vârsta de 13 ani pentru echipa Maccabi YMCA, înainte de a fi propulsat în echipa de tineret Emeq Israel.
Cariera sa a continuat în Statele Unite, în statul Kentucky, unde a jucat pentru Morehead Stat, precum și pentru universitatea din Nevada, Las Vegas. În vara anului 2015, a semnat cu echipa israeliană Bnei Herzliya și s-a alăturat în această lună echipei Maccabi Tel Aviv.

Mashour a fost, de asemenea, desemnat drept cel mai bun jucător israelian din sezonul 2016-2017. Noul recrut a semnat un contract pe doi ani, cu o opțiune pentru un al treilea sezon.

Într-un comunicat oficial publicat de Maccabi după semnarea contractului, echipa l-a descrie pe Mashour ca un jucător de “energic și agresiv, cu o excepțională etică a muncii”, adăugând că el va fi primul arab israelian care va purta “tricoul galben”, referire la culoarea echipei.

👈 השחקן הישראלי המצטיין👈 מלך הריבאונדים של הליגה👈 מלך הסלים הישראלי👈 חמישיית העונה בליגהעוד על משעור >> bit.ly/WelcomeKaram

Posted by Maccabi Tel Aviv Basketball on Sunday, July 9, 2017

Maccabi Tel Aviv joacă în prima Ligă israeliană de baschet și participă la prestigiosul turneu din Euroligă.
Fondat în 1930, clubul a câștigat șase campionate europene, un campionat adriatic, 51 campionate israeliene, 44 cupe israeliene și șase cupe ale ligii. (Anima News)

Comments

comments

Be the first to comment on "Israel: Primul jucător arab-israelian în echipa de baschet Maccabi Tel Aviv (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*