Israel: Procurorul general va recomanda inculparea soției premierului israelian

Sara Netanyahu

Procurorul general israelian Avichai Mandelblit va recomanda depunerea unui act de acuzare împotriva Sarei Netanyahu, soția primului ministru Beniamin Netanyahou, într-un caz care implică un pretins abuz de fonduri publice în casele lor, au anunțat luni mai multe surse media din Israel.
Sara Netanyahu este suspectată de a fi utilizat fondurile publice alocate reședinței primului ministru pentru bucătari privați și plătirea unui însoțitor pentru tatăl ei.
Canalul 2 al televiziunii israeliene a informat luni seara, că rechizitoriul include, de asemenea, acuzații conform cărora un electrician a fost plătit pe cheltuiala contribuabililor, fără ca angajarea lui să urmeze procedura legală a cererii de oferte, precum și achiziționarea de mobilier pentru grădină folosit pentru prima dată la reședința oficială a primului ministru, dar care a fost apoi transferat la casa privată a familiei premierului din orașul israelian Cesarea.
În mai 2016, mass-media israeliană a informat că poliția a fost, de asemenea, în favoarea unui act de acuzare împotriva soției primului ministru.
Familia Netanyahu neagă toate aceste acuzații. (Agenția de știri Anima News / ASAN)

Comments

comments

Be the first to comment on "Israel: Procurorul general va recomanda inculparea soției premierului israelian"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*