Israel: Suspectat de corupție, Rami Levy, proprietarul lanțului de supermarketuri, a fost arestat

Autor: Daniel SEGAL / Anima News /

Rami Lavy (foto), proprietarul lanțului de supermarketuri cu același nume, a fost arestat duminică, suspectat de fraudă și corupție, acuzație legată de un centru comercial care-i aparține.
Conform acuzațiilor, un consilier municipal al unei mici localități din apropiere de Ierusalim l-ar fi fi scutit pe Rami Levy de plata taxelor municipale pentru construirea un centru comercial, pentru o mită care s-ar fi ridicat la aproximativ 20 de milioane de șekeli (aprox. 5 milioane euro).
Rami Levy a fost interogat de poliție, precum și liderul consiliului local, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit.
Duminică dimineață, acțiunile societății conduse de Rami LevyLa au scăzut cu 5%, iar schimburile privind această societate au fost suspendate.
Cu câteva săptămâni în urmă, anchetatorii Unității de luptă împotriva fraudei executare (Lahav 443) au percheziționat birourile consiliului municipal al localității respective. Încă două persoane, un alt om de afaceri și editorul unui ziar local, au fost, de asemenea, arestați după percheziție, suspectați de fraudă. (Daniel Segal, Anima News)

Comments

comments

Be the first to comment on "Israel: Suspectat de corupție, Rami Levy, proprietarul lanțului de supermarketuri, a fost arestat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*