Israel: Tentativă de atac terorist cu mașină-berbec la intrarea în colonia Halamish

Un vehicul a încercat astăzi, marți, să lovească soldații israelieni aflați la intrarea în colonia Halamish din Cisiordania. Șoferul mașinii-berbec a fost imediat neutralizat de către forțele de securitate, iar bărbatul care se afla alături de el fost de asemenea rănit.
”Într-o tentativă de atac terorist împotriva soldaților la Halamish, un terorist a fost rănit de riposta forțelor de securitate“, au indicat într-un comunicat paramedicii israelieni, care au menționat că au acordat primul ajutor teroristului înainte de a-l transporta la spital.
Într-un comunicat al armatei israeliene se afirmă că o mașină s-a apropiat într-un mod „suspect“ de soldații israelieni aflați în apropiere de așezarea Halamish și satul palestinian Nabi Saleh. Acțiunea a fost percepută ca o amenințare și soldații au deschis focul pentru a opri mașina.
Conform Ministerul palestinian al Sănătății, bărbatul ucis a fost identificat drept Mohammed Moussa, 26 ani.
În luna iulie, așezarea Halamish a fost ținta unui atac terorist mortal în care trei israelieni au fost înjunghiați în mod sălbatic la domiciliu într-o seară de vineri, în timpul unei cine în familie. (Anima News)

Comments

comments

Be the first to comment on "Israel: Tentativă de atac terorist cu mașină-berbec la intrarea în colonia Halamish"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*