Israelul este gata să redea familiei, cadavrele celor trei teroriști de pe Muntele Templului

Conform Canalului 10 al televiziunii israeliene, statul Israel ar fi gata să redea familiei cadavrele celor trei frați teroriști arabo-israelieni, autorii atacului de pe Muntele Templului, care a costat viata a doi polițiști druzi-israelieni, Hail Stawi, 30 de ani și Kaamil Shanan, 22 de ani.

Potrivit aceleași surse, această decizie ar fi fost convenită vineri, după o întâlnire între oficiali din poliția israeliană și membrii ai familiei teroriștilor, întâlnire la care a fost prezent și primarul orașului Umm al-Fahm de unde sunt originari cei trei.
Retrocedarea corpurilor neânsuflețite ale fraților Mohammed Ahmed Mohammed Jabarin, Hamed Abd al-Latif Mohammed Jabarin și Ahmed Muhammad Jabarin, va avea loc în anumite condiții, a informat poliția.
Din motive de securitate, numărul de persoane care vor participa la înmormântarea teroriștilor va trebui să fie restricționat, iar data și ora funeraliilor vor trebui să fie coordonată cu autoritățile israeliene.
Nerespectarea acestor termeni “ar putea duce la prejudicii fizice și pagube materiale”, a adăugat un ofițer de poliție care a ținut să rămână anonim și care a fost citat de Canalul 10. Sursa a subliniat faptul că membrii familiei teroriștilor nu au răspuns încă la propunerea israeliană. (Agenția de știri Anima News – ASAN)

Comments

comments

Be the first to comment on "Israelul este gata să redea familiei, cadavrele celor trei teroriști de pe Muntele Templului"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*