Momente șocante la Ierusalim: O femeie goală a fost oprită în fața Zidului Plângerii

O femeie a fost arestată duminică în Orașul Vechi din Ierusalim, după ce și-a scos hainele și a început să fugă goală pe esplanada Zidului Plângerii, locul cel mai sacru al iudaismului.
Conform purtătorului de cuvânt al poliției, Micky Rosenfeld, femeia, o israeliancă în vârstă de 23 de ani, s-a dezbrăcat în pielea goală în după-amiaza zilei de azi, duminică, în secțiunea pentru rugăciuni rezervată femeilor.
Rosenfeld a spus că polițiștii prezenți la fața locului au acoperit-o imediat cu șaluri pentru a “evita un incident mai grav” cu credincioșii evrei prezenți în zonă.


“Din câte cunosc, aceasta este prima dată că o femeie se dezbracă în pielea goală la Zidul Plângerii”, a adăugat el, indicând că femeia va fi examinată de psihologi pentru a cunoaște motivele gestului ei.
“A sosit îmbrăcată, iar apoi și-a dat jos hainele de pe ea. Părea hotărâtă să declanșeze o provocare. Oamenii au început să țipe și să plângă, și în momentul în care a început să meargă în direcția sectorului masculin, a fost arestată”, a declarat un martor, Canalului 2 al televiziunii israeliene. (Anima News)

Comments

comments

Be the first to comment on "Momente șocante la Ierusalim: O femeie goală a fost oprită în fața Zidului Plângerii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*