Motivul pentru care un român doarme într-un loc unde sunt comemorate victimele atentatului de la Manchester

Gestul unui român de 18 ani din Liverpool i-a impresionat pe localnicii care merg în centrul orașului pentru a aduce un omagiu victimelor atacului de la Manchester. De când s-a petrecut tragedia, tânărul s-a “mutat” în Williamson Square, pentru a avea grijă benevol de locul amenajat special, le oferă lumânări trecătorilor care vin să spună o rugăciune și încearcă să le aline durerea.
Românul locuiește împreună cu sora sa în Liverpool, însă a decis să își schimbe “locuința” pentru câteva zile. Fără a cere nimic în schimb, tânărul le oferă gratuit lumânări celor care vin să aducă un omagiu victimelor atentatului de la Manchester Arena, deși este șomer.
“Am așezat florile, apoi a venit la mine. M-am gândit «Cine este băiatul acesta?» Era pe ce să-i spun să nu treacă prin memorial, dar apoi am văzut cum toarnă apă la florile mele. După ce a pus apa, m-a îmbrățișat. A fost un gest mic, dar care a contat atât de mult”, a povestit un student pentru liverpoolecho.co.uk.
Mii de oameni au venit până acum la locul unde sunt comemorate victimele. În atentatul de luni seara și-au pierdut viața 22 de persoane.

Sursa: Gazeta de România

Comments

comments

Be the first to comment on "Motivul pentru care un român doarme într-un loc unde sunt comemorate victimele atentatului de la Manchester"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*