Olga Tudorache a murit !

Doliu în teatrul românesc: marea actriţă Olga Tudorache, în vârstă de 88 de ani, a încetat din viaţă, marți noaptea, anunţul fiind făcut de mai mulţi apropiaţi ai acesteia pe Facebook.
Olga Tudorache avea 88 de ani şi era internată la Spitalul Elias din 9 octombrie..
“Telefonul a sunat din nou in noapte. Real, de data asta. Doamna Olga Tudorache a plecat… Regret din suflet! Am tot sperat”, a spus medicul Monica Pop.
Doamna teatrului românesc din ultimele decenii s-a stins discret, aşa cum a trăit în ultima perioadă, când a ales să se retragă din viaţa publică şi de pe scenă, acolo unde a încântat generaţii întregi cu talentul şi energia sa. Olga Tudorache a fost internată la începutul săptămânii trecute la Spitalul Elias, în urma unei suspiciuni de atac vascular cerebral. Însă progresiv, starea sănătăţii sale s-a deteriorat, joi dimineaţă fiind transferată la Terapie Intensivă.
“Români, a murit OLGA TUDORACHE…! O ARTISTA cât pământul ăsta! Profesoara mea, mama mea”, a scris pe Facebook Florin Călinescu.
“Acum e liniste,Regina mea mamă! Va multumesc pentru tot!”, a postat noaptea trecută actriţa Carmen Tănase.
Marea actriţă, care a decedat noaptea trecută pe patul de spital, fusese internată în spital în ultimele zile, iar starea sănătăţii sale s-a înrăutăţit considerabil săptămâna trecută.

Citește și: Marea actriță Olga Tudorache, internată la spital, în stare extrem de gravă (VIDEO)

Comments

comments

Be the first to comment on "Olga Tudorache a murit !"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*