Penetrând gândurile lui Putin: “Proiectul X” de răsturnare a cancelarului Angela Merkel, a fost dezvăluit !

Vladimir Putin a pregătit de mult timp o strategie detaliată care să-i permită să termine odată pentru totdeauna cu Angela Merkel la următoarele alegeri din Germania. Un singur inconvenient: lucrarea capitală a liderului de la Kremlin a fost dezvăluită într-un articol de către ”Foreign Policy”. Vladimir Putin a pregătit de mult timp o strategie detaliată care să-i permită să termine odată pentru totdeauna cu Angela Merkel la următoarele alegeri din Germania. Un singur inconvenient: lucrarea capitală a liderului de la Kremlin a fost dezvăluită într-un articol de către ”Foreign Policy”. Vă prezentăm în continuare rezumatul acestui complot eșuat.
“Desigur, Kremlinul va încerca să deturneze următoarele alegeri din Germania. Dar nu va reuși”, acesta este începutul unui articol revelator publicat de ”Foreign Policy” și scris de Jörg Forbrig, un expert pentru Rusia din cadrul grupului de reflexie German Marshall Fund.

Cu cât alegerile legislative federale, programate pentru 24 septembrie, se aproprie cu pași rapizi, Germania trebuie să fie în gardă și să prevadă “când și cum se va ingera Rusia în viitorul scrutin”. Fapt care nu lasă nici o îndoială după “aparentele interferențe în alegerile americane și franceză”.
De ce Kremlinul ar trebui să-și întindă brațul până la Berlin?, vă veți întreba.

Potrivit lui Forbrig, există cel puțin un motiv de a acționa împotriva Angelei Merkel și anume susținerea acordată de către Germania, Ukrainei, sancționând Rusia prin participarea Bundeswehrului la exercițiile militare ale NATO în apropiere de granița rusă.
Vladimir Putin îl vizează pe cancelarul german, în special datorită faptului că ea este aproape singurul lider în situația “de a rezista farmecului și intimidării” liderului rus.

”Mână de la Kremlin” va încerca, așadar, să-l “slăbească la maxim pe cancelar, în scopul de a-i compromite legitimitatea și a complica consolidarea coaliției necesare instalării următorului guvern”, avertizează expertul german.Astfel, “idioții utili de la Kremlin”, cum îi numește Jörg Forbrig, vor avea mult de lucru pentru a finaliza acest proiect. Pentru că fronturile nu lipsesc…Specialistul în probleme rusești se referă de asemenea, la celebrii hackeri, la propaganda în mass-media și pe rețelele sociale, în timp ce vizează problemele care sunt cele mai controversate, cum ar fi refugiații, căsătoria între homosexuali, terorismului, apărarea sau opoziția față de “superputerea” americană.

Cu toate acestea, toate eforturile ”Mâinii de la Kremlin” și a “idioților utili” sunt de la început sortite eșecului: impactul “interferenței” rusești va fi minim,  asigură Forbrig.

“Pentru a detecta și a înăbuși interferența rusă, se impune ca germanii să fie vigilenți în următoarele săptămâni”, conchide cel care a fost capabil să pătrundă în gândurile lui Vladimir Putin și să strivească în fașă unul dintre cele mai perfecționate comploturi ale liderului de la Kremlin.
Agenția de știri Anima News / ASAN `

Comments

comments

Be the first to comment on "Penetrând gândurile lui Putin: “Proiectul X” de răsturnare a cancelarului Angela Merkel, a fost dezvăluit !"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*