Primim la redacție! / Mulțumiri Consulatului Român din Israel

 

Săptămâna trecută a trebuit să mergem, împreună cu soția, la Consulatul român de la Ramat Gan pentru o prelungire de împuternicire și pentru preschimbarea pașapoartelor, care ne expiră. Am trimis un email și am rugat frumos, deoarece suntem vârstnici și invalizi, se ne fixeze o dată și o oră la care putem veni (noi fiind nevoiți să venim cu un taxi care să ne și aștepte) ca să nu fim nevoiți să așteptăm.
Am fost deosebit de surprinși când, imediat, a doua zi, am primit un răspuns cerându-ni-se un număr de telefon pentru a putea fi contactați. Desigur l-am comunicat fără întârziere și peste o zi am și fost sunați.
Am fost invitați pentru joi la ora 15. Noi am ajuns la 14:45, am fost introduși la ghișeu, unde ni s-a vorbit la modul cel mai politicos și trei persoane s-au ocupat imediat de hârtiile noastre, așa că la ora 15:15 am terminat cu toate și ni s-a spus că, aproximativ peste o lună și jumătate să ne interesăm dacă ne-au sosit pașapoartele noi.
Vreau să subliniez că am fost deosebit de impresionați de schimbarea totală de atitudine, de comportare și de felul de a vorbi cu oamenii. Mi-aduc aminte ce era acum un an!!…
Atât soția cât și eu avem doar cuvinte de mulțumire și de laudă pentru promptitudinea și amabilitatea cu care am fost tratați, precum și pentru profesionalitatea dovedită de personalul Consulatului, cu toții fiind tineri. Bravo!! Bravo!! și încă o dată MULȚUMIRI !

Familia Lungu din Haifa

Sursa: Jurnalul săptămânii / Israel

Comments

comments

Be the first to comment on "Primim la redacție! / Mulțumiri Consulatului Român din Israel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*