Soția premierului israelian acuzată de abuz, de o fostă angajată

Sara Netanyahu, soția primului ministru israelian Beniamin Netanyahu, se confruntă cu noi pretinse acuzații de abuz din partea uneia dintre fostele ei angajate, care a depus o plângere în care descrie ”îngrozitoare” condiții de muncă și ”sclavie”.
Angajată în echipa care asigură curățenia la reședința Netanyahu, această tânără evreică ortodoxă, în vârstă de 24 de ani, a demisionat după o lună de muncă. În plângerea sa, ea a acuzat-o pe Sara Netanyahu, care prezintă, conform tinerei, „frecvente crize de furie“, de tratament inadecvat și umilire.
Ea a cerut 225.000 de șekeli (aproximativ 55.000 de euro) daune.
Pentru a demonstra veridicitatea accuzațiilor, avocații fostei angajate au prezentat apeluri SMS pe care reclamanta le-a trimis surorii ei, în timp ce încă lucra pentru soția primului ministru.
”Sunt epuizată. Munca de aici îți distruge corpul și sănătatea. Chiar sper că Dumnezeu îmi va da putere”, ar fi scris ea surorii sale, la o săptămână după ce a fost angajată, conform publicației Yedioth Ahronot. „(Ea) îmi face viața mizerabilă !!!“, ar mai fi scris tânăra, care descrie condițiile drept ”inumane”.
În ceea ce-i privește, avocații Sarei Netanyahu resping acuzațiile, spunând că aceasta este o nouă strategie conceput pentru a păta reputația primului ministru, prin acuzarea soției sale.
”Nu este nici o limită la persecuție, nici un final la minciuni și defăimare“, a denunțat Beniamin Netanyahu pe pagina sa de Facebook, calificând acuzațiile drept „imaginare“ și subliniind că „timpul petrecut de această angajată cu doamna Netanyahu, este mai scurt decât dimensiunea plângerii”.
Reamintim că Sara Netanyahu a fost subiectul a mai multor zvonuri privind presupusul său caracter coleric. Anul trecut, ea a fost, de asemenea, acuzată de abuz de un fost angajat, Meni Naftali, fiind considerată vinovată pentru acte de violență verbală și emoțională.
Soția premierului Netanyahu este, de asemenea, în curs de investigare într-o deturnare de fonduri publice în scopuri personale. Ea este suspectată de abatere, utilizarea ilegală a fondurilor publice legate de reședința primului ministru, abuz de încredere, dar, de asemenea, și de primirea de bunuri sub pretexte false și falsificare de documente. (Anima News)

Comments

comments

Be the first to comment on "Soția premierului israelian acuzată de abuz, de o fostă angajată"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*