SUA : Explozie în apropiere de centrul islamic din Bloomington, Minnesota. Nu sunt victime

O explozie a fost auzită sâmbătă în apropierea unei clădiri din centrul islamic din orașul Bloomington, Minnesota, în partea de nord a Statelor Unite.
Clădirea a fost cuprinsă de flăcări, fiind vorba, conform surselor de la fața locului, de o tentativă de incendiu criminal.
”Poliția s-a deplasat la locul incidentului. Nu sunt victime”, a anunțat poliția locală, pe contul său de Twitter.

La fața locului au fost deplasate de asemenea echipe de salvare și pompieri.

Potrivit informațiilor transmise de rețeaua CBS, o recompensă de 10.000 de dolari a fost promisă oricărei persoane care va oferi informații cu privire la cauza incendiului.

Pentru moment, cauzele și detaliile nu sunt cunoscute. O anchetă este în curs de desfășurare.

Conform unei declarații oferite televiziunii locale WCCO-TV de către Asad Zaman, directorul centrului, credincioșii care se reuniseră pentru rugăciune, au văzut, cu puțin timp înaintea exploziei, în jurul orei 08.00 dimineața, ora locală, o persoană necunoscută care a spart fereastra de la biroul imamului. Omul a aruncat un obiect asemănător unui dispozitiv exploziv, după care a fugit.

În momentul exploziei, 20 de persoane se aflau în interiorul moscheii, situat în interiorul centrului islamic. Incendiul a fost controlat rapid de către pompierii sosiți imediat la locul deflagrației.

Comments

comments

Be the first to comment on "SUA : Explozie în apropiere de centrul islamic din Bloomington, Minnesota. Nu sunt victime"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*