Surse israeliene: Donald Trump ar fi țipat la Mahmoud Abbas în urma unei minciuni

Conform Canalului 2 al televiziunii israeliene, președintele american Donald Trump ar fi țipat la președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, în timpul întâlnirii lor în Betlehem. Conform știrii, care citează surse israeliene, Trump ar fi strigat la Abbas, pentru că acesta ar fi mințit.

“M-ai mințit în Washington, când ai vorbit despre angajamentul pentru pace, dar israelienii mi-au arătat că ai fost personal responsabil pentru incitare”, ar fi spus Trump.
Surse palestinian au infirmat însă informația transmisă de Canal 2, susținând că întâlnirea dintre cei doi lideri a fost calmă.

În discursul său, după întâlnirea cu Abbas, Trump a insistat pe faptul că “pacea nu poate fi realizată acolo unde violența este recompensată”.
O declarație considerată drept o critică a finanțării de către Autoritatea Palestiniană a familiilor teroriștilor arestați sau uciși.

Informația făcută publică de Canalul 2 vine în contextul în care președintele american a declarat că cele două părți sunt gata să “obține pacea”.

Președintele Autorității palestiniene, Mahmoud Abbas, “m-a asigurat că el este gata să facă pace cu Israelul, în bună-credință, și-l cred”, a spus Trump, adăugând că Beniamin Netanyahu, de partea lui, ”a dat asigurări că este gata pentru a obține pacea”. (Anima News)

Comments

comments

Be the first to comment on "Surse israeliene: Donald Trump ar fi țipat la Mahmoud Abbas în urma unei minciuni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*