Texas / SUA: Peste 20 de morți în masacrul dintr-o biserică baptistă (VIDEO)

Mai mult de 20 de persoane au fost ucise duminică și multe alte au fost rănite în urma unui atac armat declanșat într-o biserică din Texas (SUA). Poliția din micul oraș Southland Springs, în care trăiesc mai puțin de o mie de locuitori, a anunțat că atacatorul a fugit cu o mașină de la locul dramei, dar a fost oprit la scurt timp de poliție în districtul din apropiere. Șeful poliției locale, Larry Willie, a spus că nu era clar dacă acesta fost împușcat sau s-a sinucis.
Circumstanțele incidentului și identitatea atacatorului sunt încă necunoscute.
Potrivit informațiilor, la ora locală 11.30, un bărbat înarmat a intrat în prima biserică baptistă și a început să tragă în jur de 20 de gloanțe.
Rețeaua locală KSAT a informat că mai multe elicoptere au sosit în zonă, situată la 48 de kilometri de San Antonio, pentru a evacua răniții.
O echipă a Biroului Federal de Investigații (FBI) a sosit la fața locului pentru a ajuta poliția locală.
Potrivit mass mediei din zonă, aproximativ 50 de persoane participă de obicei la slujbele care au loc în această biserică. Conform acelorași surse, printre victime se află și copii.
La ora actuală nu se cunoaște cu precizie câte persoane se aflau în mica clădire albă a bisericii în timpul masacrului. (Anima News)

Comments

comments

Be the first to comment on "Texas / SUA: Peste 20 de morți în masacrul dintr-o biserică baptistă (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*