Trump rupe în bătaie un om purtând logo-ul CNN, într-un video trucat (VIDEO)

 

Donald Trump trântește la pământ un bărbat, al cărui chip este înlocuit simbolic cu logo-ul de la CNN, după care îl znopește în bătaie: este vorba de un video trucat pe care președintele american l-a publicat astăzi, duminică, pe contul său Twiter, reluând astfel lupta sa cu mijloacele media.
Postarea vine după trei zile de ofensivă vizând în special canalele de televiziune pe care le consideră ostile administrației sale. El a criticat în mai multe rânduri rețeaua CNN, una dintre țintele lui preferate, pe care a renumit-o de câteva zile, “FNN”, inițialele pentru “Fake News Network” (“Rețea de informații false”) – și acum crede că va opta pentru “Fraud News CNN” (“Informațiile escrocilor CNN”).
Video-ul publicat duminică durează 28 de secunde, dar acțiunea în sine durează doar patru secunde, și este reluată de mai multe ori: actualul președinte american, purtând costum și cravată, care se află la marginea unui ring de lupte, sare la gâtul unui bărbat al cărui capul este ascuns în totalitatea de logo-ul CNN, îl trântește la pământ și-l lovește de mai multe cu pumnii, înainte de se ridica în picioare și a pleca.

Scena originală datează din 2007, iar omul cu care Donald Trump se luptă sau simulează o luptă, este Vince McMahon, promotor de succes al luptelor de catch.
Vince McMahon, a cărui avere este estimată la peste un miliard de dolari de Forbes, este soțul Lindei McMahon, care a fost numită de către Donald Trump, ministru pentru Afaceri mici. Cuplul a fondat liga de catch, World Wrestling Entertainment (WWE), cea mai mare federație de catch din Statele Unite. (Anima News)

Comments

comments

Be the first to comment on "Trump rupe în bătaie un om purtând logo-ul CNN, într-un video trucat (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*