Un ministru israelian dezvăluie contacte secrete cu Arabia Saudită

Un membru al guvernului israelian a recunoscut în mod deschis, pentru prima dată, că Israelul, care nu are relații diplomatice cu Arabia Saudită, a avut discuții secrete cu această țară.

Ministrul israelian al Energiei, Yuval Steinitz (foto), intervievat la ”Galei Țahal”, postul de radio al armatei israeliene, a recunoscut existența unor legături secrete între Israel și Arabia Saudită.
Când prezentatorul l-a întrebat de ce Israelul păstrează secrete contactele sale cu Riyadh-ul, ministrul, citat de Reuters, a declarat: „Avem legături, care sunt parțial secrete cu multe țări musulmane și arabe și, în general, (Israelul) este partea care nu se rușinează (de aceste legături”.
”Cealaltă parte are interes în păstrarea acestora legături în tăcere. Cu noi, în general, nu există nici o problemă, dar respectăm voința celeilalte părți când se dezvoltă aceste legături, fie că este vorba de Arabia Saudită, fie de alte țări arabe sau musulmane. Și sunt multe alteleȘ, a spus Yuval Steinitz.
Dacă zvonurile sunt adevărate, cu întâlniri secrete între oficialii israelieni și saudiți, este prima dată când un membru al guvernului israelian recunoaște deschis existența legăturilor secrete. (Anima News)

Comments

comments

Be the first to comment on "Un ministru israelian dezvăluie contacte secrete cu Arabia Saudită"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*