Donald Trump: ”Mă simt mult mai bine, dar următoarele zile reprezintă adevăratul test”

Donald Trump, pozitiv la Covid-19 și internat de vineri, a declarat sâmbătă seara că se simte „mult mai bine” și că se va „întoarce curând” în campania electorală, recunoscând totuși că zilele următoare vor reprezenta „adevăratul test” ‘ pentru el.

    „Am venit aici, nu eram prea bine”, a spus președintele SUA, într-un videoclip de patru minute postat pe Twitter. „Mă simt mult mai bine acum, lucrăm din greu pentru a mă face să mă refac complet. Cred că mă voi întoarce în curând și abia aștept să termin campania așa cum am început-o”.
    ”Nu am avut altă opțiune. Pentru că pur și simplu nu voiam să rămân în Casa Albă ”, a adăugat el. „A trebuit să ies (…) Nu pot sta închis într-o cameră la etaj și în deplină siguranță. Ca lider trebuie să te confrunți cu probleme. Niciun mare lider nu ar fi făcut asta vreodată, să rămână în carantină”, a spus el.
    „Încep să mă simt bine”, a continuat el, adăugând: „Nu știm pentru următoarelor zile, cred că acesta este adevăratul test, așa că vom vedea ce se întâmplă. Va trece”.
    Prudență susținută de medicul său, care apoi a spus că echipa medicală este „prudent optimistă”. “Condiția președintelui Trump continuă să se dezvolte bine, a făcut progrese substanțiale de la diagnosticare”, a spus dr. Sean Conley într-un buletin publicat sâmbătă seara.
    președintele Trump este tratat cu medicamentul antiviral remdesivir și, de asemenea, a primit o injecție cu tratamentul experimental Regeneron, anticorpi sintetici. (Anima News)

    Lasă un răspuns