Aeroportul Ben Gurion se pregătește să se deschidă astăzi, joi, la miezul nopții

La aproape trei săptămâni de la începerea carantinei, care a inclus interdicția de a cumpăra bilete de avion și de a părăsi țara, decizia expiră, iar Aeroportul Ben Gurion se pregătește să reia zborurile de plecare.

Ministrul israelian al Sănătății, Yuli Edelstein și ministrul Transporturilor, Miri Regev, au fost de acord să revină la formula „cerului deschis” începând de astăzi, joi, la miezul nopții.
De acum, israelienii pot cumpăra bilete de avion, pot călători la Aeroportul Ben Gurion și pot zbura fără restricții. Aseară, miercuri, a existat deja un val de achiziții de bilete de avion de către cetățeni israelieni.
Cei care se întorc dintr-un stat roșu vor trebui să fie în izolație de 14 zile, iar cei care se întorc din țările verzi nu vor trebui deloc să fie izolați.
Prețurile biletelor de avion în acest moment sunt considerate ieftine, deoarece companiile doresc ca, cât mai mulți oameni să le folosească serviciile după pierderile acumulate în timpul blocării COVID-19.
Complexele de catering de pe Aeroportul Ben Gurion vor fi deschise odată cu reluarea zborurilor și vor fi amplasate 45 de mese, cu distanță fizică.
Se estimează că magazinele duty-free, dintre care majoritatea nu au fost încă activate, vor reveni la funcționarea completă și vor primi o excepție pentru a funcționa. (Anima News)

Un comentariu la „Aeroportul Ben Gurion se pregătește să se deschidă astăzi, joi, la miezul nopții

  • 16/10/2020 la 5:34 pm
    Permalink

    Buna ziua am o intrebare,in privinta turismului in Izrail se permite sau nu.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: