Israel / Coronavirus: 1.613 cazuri noi în 24 de ore, 2.141 decese în total (Ministerul Sănătății)

1.613 cazuri noi de contaminare cu coronavirus au fost identificate în ultimele 24 de ore în Israel, ceea ce a ridicat numărul total la 301.896 de persoane infectate de la începutul pandemiei, potrivit ultimului raport al Ministerului Sănătății publicat vineri seară.

Până în prezent, 2.141 de persoane au murit din cauza Covid-19.
Israelul are, de asemenea, 37.560 de cazuri active ale bolii, dintre care 714 pacienți sunt în stare gravă și 244 de persoane au fost plasate pe aparate respiratorii artificiale. Ministerul Sănătății a mai spus că a efectuat joi 37.249 de teste de testare.
262.503 israelieni sunt acum considerați ca fiind vindecați de boală.
Publicarea acestui raport vine în momentul în care primul ministru Benjamin Netanyahu a salutat vineri instituirea carantinei generale, spunând că aceasta „a dus la o scădere dramatică a cifrelor legate de contaminare”, potrivit unui comunicat al biroului premierului israelian.
“Decizia de a stabili carantina generală și-a dovedit valoarea și a dus la o scădere dramatică a datelor referitoare la contaminare în toate localitățile” din țară, a asigurat șeful guvernului. (Anima News)

Lasă un răspuns