Israel: Netanyahu l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria sa, dorind„consolidarea legăturii speciale dintre Statele Unite și Israel”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu l-a felicitat, duminică, pe Joe Biden pentru victoria sa la președinția americană.

„Felicitări Joe Biden și Kamala Harris”, a postat el pe Twitter.
„Joe, ne cunoaștem de aproape 40 de ani, relația noastră este caldă și știu că ești un mare prieten al Israelului”, a spus el.
“Aștept cu nerăbdare să lucrez cu voi doi pentru a consolida în continuare legătura specială dintre Statele Unite și Israel”, a adăugat Netanyahu.
Mulți lideri din întreaga lume l-au felicitat de sâmbătă pe Joe Biden, ales președinte al Statelor Unite, după înfrângerea lui Donald Trump.
Într-un al doilea tweet, Netanyahu a dorit, de asemenea, să-i mulțumească lui Trump pentru prietenia de care a dat dovadă.
„Mulțumesc DonaldTrump pentru prietenia pe care ați arătat-o statului Israel și mie personal, pentru recunoașterea Ierusalimului și a Podișului Golanului, pentru opoziția dvs. față de Iran, pentru acordurile istorice de pace și pentru ați adus alianța SUA-Israel la înălțimi fără precedent”, a spus el.
Anterior, ministrul israelian al Apărării, Benny Gantz, și-a exprimat felicitările pentru Biden, fiind practic primul oficial al guvernului israelian care a lăudat victoria fostului vicepreședinte.
„Felicitări sincere Joe Biden, susținător de lungă durată și prieten al Israelului, și colegei sale la conducere, Kamala Harris, care a făcut istorie devenind prima femeie aleasă vicepreședinte”, a postat Gantz. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: