Premierul israelian Benjamin Netanyahu l-a felicitat, duminică, pe Joe Biden pentru victoria sa la președinția americană.

„Felicitări Joe Biden și Kamala Harris”, a postat el pe Twitter.
„Joe, ne cunoaștem de aproape 40 de ani, relația noastră este caldă și știu că ești un mare prieten al Israelului”, a spus el.
„Aștept cu nerăbdare să lucrez cu voi doi pentru a consolida în continuare legătura specială dintre Statele Unite și Israel”, a adăugat Netanyahu.
Mulți lideri din întreaga lume l-au felicitat de sâmbătă pe Joe Biden, ales președinte al Statelor Unite, după înfrângerea lui Donald Trump.
Într-un al doilea tweet, Netanyahu a dorit, de asemenea, să-i mulțumească lui Trump pentru prietenia de care a dat dovadă.
„Mulțumesc DonaldTrump pentru prietenia pe care ați arătat-o statului Israel și mie personal, pentru recunoașterea Ierusalimului și a Podișului Golanului, pentru opoziția dvs. față de Iran, pentru acordurile istorice de pace și pentru ați adus alianța SUA-Israel la înălțimi fără precedent”, a spus el.
Anterior, ministrul israelian al Apărării, Benny Gantz, și-a exprimat felicitările pentru Biden, fiind practic primul oficial al guvernului israelian care a lăudat victoria fostului vicepreședinte.
„Felicitări sincere Joe Biden, susținător de lungă durată și prieten al Israelului, și colegei sale la conducere, Kamala Harris, care a făcut istorie devenind prima femeie aleasă vicepreședinte”, a postat Gantz. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s