Familia evreiască a lui Joe Biden

Înainte de alegerile prezidențiale din 2016, se spunea că orice candidat care ar fi câștigat, Donald Trump sau Hillary Clinton, ar avea nepoți evrei. Atât Trump, cât și Clinton au un copil care s-a căsătorit cu un evreu.

Acum se pare că și copiii lui Joe Biden sunt căsătoriți cu soții evreice.
Hunter Biden, fiul candidatului democratic la președinție, în luna mai a anului trecut s-a căsătorit cu Melissa Cohen, o evreică de origine sud-africană. Cohen este fiica lui Zoe și a lui Lee Cohen, evrei devotați care au menținut un mod de viață evreiesc.
Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată în mai 2019 și s-a căsătorit după doar două săptămâni. “M-am îndrăgostit instantaneu de ea. Și apoi m-am îndrăgostit de ea mai mult în fiecare zi”, a declarat Biden pentru ABC News în octombrie anul trecut.
Conform Washington Post, Melissa Cohen este coproprietar al Tribal Worlds, o companie care lucrează pentru „promovarea conservării indigene” și este, de asemenea, realizator de documentare. Melissa este considerată o critică a președintelui Trump și chiar a folosit expresii dure împotriva sa după mitingul supremacist alb de la Charlottesville.
La acel moment, ea a scris pe Twitter: „Celor dintre voi care au votat pentru acest POS ar trebui să vă fie rușine. Asta este tot”. Potrivit New Yorker, Melissa Cohen are un tatuaj cu cuvântul „Shalom” în ebraică pe piept.
Fiica lui Biden, Ashley, este căsătorită cu un medic evreu pe nume Howard Kerin. Cuplul s-a căsătorit în 2012, la doi ani după ce s-au întâlnit cu ajutorul fratelui ei, Beau Biden. Au fost căsătoriți într-o ceremonie interconfesională, care a fost oficiată împreună de un preot și de un rabin. (Anima News)

Lasă un răspuns