Netanyahu: Nu văd republicani sau democrați, ci interesele Israelului

Primul ministru israelian Binyamin Netanyahu a reacționat la acuzațiile conform cărora a gestionat greșit relația Israelului cu SUA, politizând sprijinul american pentru statul evreu.

Vorbind în plenul Knessetului, premierul a răspuns la afirmațiile liderului opoziției și șefului Yesh Atid-Telem, Yair Lapid, conform cărora Netanyahu a îmbrățișat Partidul Republican, înstrăinându-i pe democrați.
„Am auzit pretențiile pompoase ale liderului opoziției, Lapid, plin de importanță de sine, că am neglijat legăturile noastre cu Partidul Democrat. De 38 de ani, am investit eforturi neîncetate pentru a ne consolida relațiile cu ambele partide majore din SUA – cu președinții, cu Congresul, cu Senatul, prin sute de interviuri la televiziune și radio de la dreapta la stânga. Lapid, trebuie să-ți spun cum să păstrezi legăturile? E absurd. Nu văd republicani sau democrați, ci doar interesele Israelului”.
Netanyahu a evidențiat, de asemenea, relația sa amiabilă cu fostul vicepreședinte Joe Biden, care în prezent conduce numărul de voturi, totalizând în total 306 voturi electorale.
„Am o relație caldă, cu ani în urmă, cu Joe Biden. Am vorbit de multe ori”, a subliniat Netanyahu. (Anima News)

Un comentariu la „Netanyahu: Nu văd republicani sau democrați, ci interesele Israelului

 • 13/11/2020 la 11:52 am
  Permalink

  Bibi este DEVOTAT statului Israel.
  Alte unitati de masura sunt false.
  Il iubesc si pe Lapid dar pentru ce a facut bun ptr Israel.
  Pentru mine sunteti oameni politici valorosi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: