Israelianul Peter Paltchik a câștigat aurul la Campionatele Europene de judo (VIDEO)

Corespondentul Anima News, Evita Știru, transmite: Israelianul Peter Paltchik a câștigat astăzi, sâmbătă, medalia de aur la Campionatele Europene de Judo din 2020, după ce l-a învins pe rusul Arman Adamian în finala turneului din acest an de la Praga.

Israelianul l-a învins pe Georgian Varlam Liparteliani mai devreme sâmbătă înainte de a ajunge în finală la categoria sub 100 kg.
„Mă doare întreg corpul, sentimentul este incredibil”, a declarat Peter Paltchik pentru radiodifuzorul public Kan. “În finală, mi-am spus tot timpul că această victorie este a mea”, a adăugat el.
Ministrul israelian al Culturii și Sportului, Chile Tropper l-a felicitat pe Paltchik pentru această realizare. “Am fost impresionat să văd steagul israelian pe podium”, a spus el într-un comunicat.
Paltchik este al doilea israelian care a câștigat o medalie la Campionatele Europene de judo, alături de Tal Flicker care a câștigat medalia de argint la categoria sub 66 de kilograme.
Compatriotul său Or Sasson a fost eliminat în sferturile de finală, în timp ce Li Kochman a fost învins în prima sa luptă din categoria sub 90 de kilograme. (Evita Știru, Anima News)

Lasă un răspuns