Corespondentul Anima News, Evita Știru, transmite: Israelianul Peter Paltchik a câștigat astăzi, sâmbătă, medalia de aur la Campionatele Europene de Judo din 2020, după ce l-a învins pe rusul Arman Adamian în finala turneului din acest an de la Praga.

Israelianul l-a învins pe Georgian Varlam Liparteliani mai devreme sâmbătă înainte de a ajunge în finală la categoria sub 100 kg.
„Mă doare întreg corpul, sentimentul este incredibil”, a declarat Peter Paltchik pentru radiodifuzorul public Kan. „În finală, mi-am spus tot timpul că această victorie este a mea”, a adăugat el.
Ministrul israelian al Culturii și Sportului, Chile Tropper l-a felicitat pe Paltchik pentru această realizare. „Am fost impresionat să văd steagul israelian pe podium”, a spus el într-un comunicat.
Paltchik este al doilea israelian care a câștigat o medalie la Campionatele Europene de judo, alături de Tal Flicker care a câștigat medalia de argint la categoria sub 66 de kilograme.
Compatriotul său Or Sasson a fost eliminat în sferturile de finală, în timp ce Li Kochman a fost învins în prima sa luptă din categoria sub 90 de kilograme. (Evita Știru, Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s