ISRAEL

Ierusalim: Zeci de persoane au fost salvate dintr-un incendiu masiv

18 echipe de stingere a incendiilor din regiunea Ierusalim au lucrat marți la stingerea flăcărilor unui imens incendiu care a izbucnit la etajele inferioare ale unui complex de șase clădiri de pe strada Sorotzkin din cartierul Romema. Incendiul a izbucnit în jurul orei 4 a.m.

Incendiul a cuprins și un număr de vehicule, depozite și apartamente rezidențiale din apropiere, prinzând zeci de familii în casele lor atât din cauza flăcărilor puternice, cât și a fumului.
Locuitorii nu puteau părăsi clădirile, mulți stăteau pe acoperișuri și balcoane, cerând ajutor. Complexul găzduiește multe familii cu copii.
Comandantul adjunct Eli Edri, ofițerul-șef al stației de pompieri HaUmah, a relatat: „Suntem la fața locului de la ora patru dimineața, având de-a face cu o incendiu foarte mare care a izbucnit într-un complex de șase clădiri alăturate de pe strada Sorotzkin. Ca urmare a flăcărilor, un număr mare de persoane, inclusiv copii mici, au fost prinse în apartamentele lor de foc și de fum, care s-a răspândit prin casele scărilor din clădire. În plus, un număr mare de vehicule au luat foc, precum și depozite. Mai multe apartamente au suferit pagube”.
El a continuat: „În acest moment, lucrăm pentru a permite locuitorilor prinși să-și părăsească locuințele și facem tot ce putem pentru a preveni deteriorările pe care le pot provoca incendiile și fumului clădirilor implicate. Aceasta implică ca pompierii să intre direct în flăcări și fum, manifestând un curaj deosebit”.
Șase persoane au fost evacuate la spitale, patru la Shaarei Tzedek, una în stare moderată și trei în stare ușoară și două la Hadassah Ein Kerem, ambele în stare ușoară. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: