Israel / Coronavirus: Primul ministru Netanyahu s-a vaccinat (VIDEO)

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 a început în această seară în Israel cu vaccinarea primului ministru Benjamin Netanyahu și a ministrului sănătății Yuli Edelstein în direct la spitalul Sheba,Tel Hashomer.

„Aceasta este o zi minunată pentru statul Israel. Ne luptăm de aproape un an împotriva celei mai severe pandemii pe care omenireaa cunoscut-o în ultimii 100 de ani. Până la sfârșitul lunii, vor exista milioane de vaccinuri aici, iar milioane suplimentare vor veni după aceea. Am cerut să fiu vaccinat primul, împreună cu ministrul sănătății Yuli Edelstein, pentru a servi drept exemplu personal și pentru a vă încuraja pe toți să fiți vaccinați. Cred în acest vaccin. Zeci de mii de oameni l-au primit cu succes. Cei mai buni oameni de știință l-au aprobat. Putem începe”, a declarat premierul Netanyahu înainte de vaccinare.
Netanyahu și Edelstein au primit vaccinul Pfizer în sala de mese din turnul principal al spitalului.
La sfârșitul vaccinării, ministrul Sănătății a spus: „Am verificat data de astăzi – 19 decembrie. La această dată, în 1984, a avut loc procesul meu în Uniunea Sovietică din cauza dorinței mele de a alia în Israel. Astăzi, 19 decembrie 2020, am un mare privilegiu să fiu ministru al Sănătății”.
După primirea vaccinului. Netanyahu a glumit: „Asta este o lovitură mică pentru om, un salt uriaș pentru toată sănătatea noastră. Mergeți să vă vaccinați!”. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: