Fostul lider al Partidului Muncii și fostul prim ministru, Ehud Barak, a zburat de la Londra cu un avion „El Al” direct la aeroportul Ben Gurion.

Pasagerii care au sosit cu Barak au spus că tuturor li s-a cerut să rămână așezați pentru a-i permite lui Barack să coboare primul din avion. „De la început, a fost clar că el nu va merge la hotel ca toată lumea”, a comentat unul dintre ei.
Aceste onoruri și tratament exclusiv au fost acordate unui cetățean obișnuit care nu deține nici o funcție guvernamentală.
Ynet l-a citat pe Barak spunând că, după ce s-a întors de la Londra, s-a dus la el acasă în „carantină” și a primit autorizație de la Ministerul Sănătății din motive de securitate de stat. Publicația explică faptul că Ministerul Sănătății are dreptul de a scuti cetățenii de carantină într-un hotel și, în general, de carantină.
De la Ministerul Sănătății, s-a raportat că „fostul prim ministru, care deține secrete de stat și este păzit de Shabak, nu poate locui într-un hotel și, prin urmare, s-a întors acasă în carantină”.
Nu se știe de ce Ehud Barak poate sta în hoteluri străine fără pază, dar acasă nu poate locui într-un hotel securizat. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s