Israel: Ministerul Sănătății ordonă spitalelor să se alăture campaniei de vaccinare pentru a accelera ritmul

<p value="<amp-fit-text layout="fixed-height" min-font-size="6" max-font-size="72" height="80"><strong><span class="has-inline-color has-vivid-red-color">Ministrul Sănătății Yuli Edelstein a ordonat spitalelor să înceapă administrarea vaccinurilor "pentru a accelera semnificativ ritmul" campaniei de vaccinare, a declarat ministerul într-un comunicat.</span></strong>Ministrul Sănătății Yuli Edelstein a ordonat spitalelor să înceapă administrarea vaccinurilor “pentru a accelera semnificativ ritmul” campaniei de vaccinare, a declarat ministerul într-un comunicat.

Spitalele se vor alătura efortului – care este în prezent condus de fondurile de asigurări de sănătate – de săptămâna viitoare.
“3.000 de israelieni vor muri probabil în următoarele două luni dacă țara nu se îndreaptă spre izolarea generală”, a avertizat mai devreme profesorul Nachman Ash.
“Trebuie să înțelegeți că nu există scăpare”, a declarat el miercuri, înaintea unei ședințe de guvern.
“Dacă miniștrii guvernului ar fi acționat în conformitate cu recomandările noastre de acum două săptămâni, ar fi fost posibil să o evităm. Așa cum am prezis, contaminarea a crescut dramatic”, a spus el.
În Israel, 0,35% din populație a primit injecții cu coronavirus începând de duminică. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: