Conform unui comunicat al Ministerului israelian al Sănătății, luni s-a înregistrat un record din octombrie, fiind identificate în Israel, 5.449 cazuri suplimentare de contaminare cu coronavirus, în 24 de ore.

Conform ministerului, au fost efectuate 99.758 teste, rată de contaminare fiind de 5,6%.
În prezent, 38.656 sunt bolnavi, 593 de pacienți sunt în stare gravă, iar 146 dintre aceștia sunt plasați pe respiratori artificiali.
Până acum, 3.256 de persoane au murit din cauza bolii.
Campania de vaccinare fiind în plină desfășurare în Israel, ministrul Sănătății, Yuli Edelstein, a constatat marți că sunt mai multe persoane vaccinate decât bolnave.
„Mai mulți pacienți vaccinați decât bolnavi: ieri, luni, până la 115.000 de persoane au fost vaccinate”, a spus el într-o declarație.
„În total, am vaccinat aproape 495.000 de persoane până în prezent în doar 9 zile ale campaniei, o cifră mai mare decât numărul de persoane infectate de la începutul epidemiei”, a spus el, în timp ce țara a identificat marți dimineață 408.990 de contaminări în total.
De asemenea, Israelul a început duminică cea de-a treia carantină generală timp de cel puțin două săptămâni, în încercarea de a stopa o creștere a contaminării cu coronavirus. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s