Israelul intenționează să permită, din aprilie, sosirea turiștilor, sub rezerva anumitor condiții

Guvernul israelian lucrează în prezent la un plan care să permită grupurilor turistice străine să călătorească în țară din aprilie, a informat marți site-ul de știri Ynet.

În cazul în care planul este trecut, Israelul va primi vizitatori, un an după închiderea frontierelor sale.
Potrivit Ynet, Ministerul Sănătății a încheiat acorduri cu Asociația operatorilor de turism din Israel, a căror implementare va depinde de progresul campaniei de vaccinare și de alți factori legați de pandemie.
Site-ul de informații raportează, de asemenea, că vizitatorii vor trebui să se confrunte cu mai multe condiții destul de stricte.
Turiștii vor trebui să completeze un formular de declarație de sănătate pe site-ul Ministerului Sănătății pentru a obține permisiunea de a călători în Israel. De asemenea, vor trebui să facă un test PCR, cu mai puțin de 72 de ore înainte de zbor, să încheie o asigurare de sănătate și să ofere o listă detaliată a locurilor în care intenționează să meargă. Mișcările lor vor fi monitorizate îndeaproape.
Inițial, vor fi permiși doar turiștii care provin din țări în care rata de infectare cu coronavirus este scăzută. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: