Primarul din Tel Aviv, Ron Huldai, și-a anunțat candidatura la viitoarele alegeri ca lider al unui nou partid numit „Israelienii”.

La o conferință de presă, Huldai a spus că problema a fost că populația a fost „obișnuită” cu „corupția și cu stilul de conducere axat pe dezbinare”de primul ministrul Benjamin Netanyahu, și a promis că va scoate Israelul ”din actuala disperare”.
„Nu voi sta cu mâinile în sân, sunt aici pentru a anunța un nou partid”, spune el, povestindu-și viața personală ca pilot de luptă în Țahal, ca educator și – timp de 22 de ani – ca primar al Tel Avivului.
„Putem opri disperarea. Fac asta pentru copiii mei și mai ales pentru nepoții mei. Israelul poate și ar trebui să fie gestionat diferit”, a continuat el, adăugând că el este adevărata „alternativă la Netanyahu.”
Primarul a promis că va ” proteja democrația și sistemul judiciar, va crea reforme sociale, va avea grijă de întreprinderile mici, drepturile femeilor și minorităților și se va opune constrângerii religioase, violenței endemice în comunitatea arabă și va preveni orice anexare a zonelor din Iehuda și Șomron”.
„A nu fi corupt este bine, dar nu suficient. Alegeți pe cineva în care să aveți încredere și să credeți”, a spus el, prezentându-și primul recrut și numărul 2, ministrul Justiției, Avi Nissenkorn. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s