Oficial yemenit avertizează împotriva “oricărei acțiuni stupide a regimului sionist”

Un oficial al Ministerului de Externe al guvernului yemenit a amenințat Israelul pentru supravegherea situației din țară, în care Teheranul sprijină rebelii Houthi, care duc un război împotriva forțelor susținute de Arabia Saudită.

Agenția oficială de știri Mehr a citat oficialul yemenit ca avertizând “regimul sionist împotriva oricărei acțiuni nesăbuite”.
“Regimul sionist caută scuze pentru acțiunile sale ostile prin care încearcă să-și ascundă agresiunea continuă împotriva poporului palestinian și să încurajeze mai multe țări să-și normalizeze relațiile cu acesta”, a spus el.
“Regimul sionist ar trebui să monitorizeze situația din zonele ocupate ilegal în teritoriile palestiniene și să înceteze să amenințe țările din regiune vorbind despre război”, a declarat oficialul, citat de presa iraniană.
Oficialul yemenit a subliniat în continuare că situația din Yemen “nu are nicio legătură cu regimul sionist”, avertizând că “orice acțiune stupidă a regimului ar duce la un război pe scară largă, iar regimul sionist ar fi primul care va pierde”. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: