Un oficial al Ministerului de Externe al guvernului yemenit a amenințat Israelul pentru supravegherea situației din țară, în care Teheranul sprijină rebelii Houthi, care duc un război împotriva forțelor susținute de Arabia Saudită.

Agenția oficială de știri Mehr a citat oficialul yemenit ca avertizând „regimul sionist împotriva oricărei acțiuni nesăbuite”.
„Regimul sionist caută scuze pentru acțiunile sale ostile prin care încearcă să-și ascundă agresiunea continuă împotriva poporului palestinian și să încurajeze mai multe țări să-și normalizeze relațiile cu acesta”, a spus el.
„Regimul sionist ar trebui să monitorizeze situația din zonele ocupate ilegal în teritoriile palestiniene și să înceteze să amenințe țările din regiune vorbind despre război”, a declarat oficialul, citat de presa iraniană.
Oficialul yemenit a subliniat în continuare că situația din Yemen „nu are nicio legătură cu regimul sionist”, avertizând că „orice acțiune stupidă a regimului ar duce la un război pe scară largă, iar regimul sionist ar fi primul care va pierde”. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s