Potrivit agenției de știri de stat siriene Sana, care a citat o sursă militară, doi soldați sirieni a fost uciși și alți trei răniți miercuri dimineața în apropiere de Damasc în urma unui atac atribuit Israelului.

„Astăzi (miercuri), la 1: 30 (22: 30 GMT), inamicul israelian a lansat un atac aerian, salvele de rachete venind din nordul Galileii și vizând o unitate a forțelor noastre de apărare aeriană din zona Nabi Habeel”, lângă Damasc, a spus sursa militară.
„Apărarea noastră aeriană a neutralizat unele dintre rachete, care au lăsat doi martiri, au rănit trei soldați și au provocat pierderi materiale”, a adăugat ea.
Atacul aerian a vizat pozițiile grupului șiit libanez Hezbollah și apărarea aeriană siriană, în apropierea orașului sud-vestic sirian Zabadani, aproape de granița libaneză, a declarat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH).
Armata israeliană a refuzat să confirme sau să nege aceste informații. „Nu comentăm rapoartele mass-media străine”, a spus un purtător de cuvânt. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s