Sursă arabă: Doi soldați sirieni uciși lângă Damasc într-un atac atribuit Israelului

Potrivit agenției de știri de stat siriene Sana, care a citat o sursă militară, doi soldați sirieni a fost uciși și alți trei răniți miercuri dimineața în apropiere de Damasc în urma unui atac atribuit Israelului.

“Astăzi (miercuri), la 1: 30 (22: 30 GMT), inamicul israelian a lansat un atac aerian, salvele de rachete venind din nordul Galileii și vizând o unitate a forțelor noastre de apărare aeriană din zona Nabi Habeel”, lângă Damasc, a spus sursa militară.
“Apărarea noastră aeriană a neutralizat unele dintre rachete, care au lăsat doi martiri, au rănit trei soldați și au provocat pierderi materiale”, a adăugat ea.
Atacul aerian a vizat pozițiile grupului șiit libanez Hezbollah și apărarea aeriană siriană, în apropierea orașului sud-vestic sirian Zabadani, aproape de granița libaneză, a declarat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH).
Armata israeliană a refuzat să confirme sau să nege aceste informații. “Nu comentăm rapoartele mass-media străine”, a spus un purtător de cuvânt. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: