Vaccinatul israelian cu nr. 1 milion, cu care premierul Netanyahu s-a pozat pentru camerele TV, s-a dovedit a fi un ucigaș care a executat 20 de ani de închisoare.

Șeful guvernului israelian, Benjamin Netaniahu, a ajuns vineri în localitatea arabă Umm al-Fahm, unde a fost filmat împreună cu Muhammad Abd al-Wahab Jabarin, care a fost descris drept vaccinatul israelian cu nr. 1 milion.
În ultimele zile, Netanyahu a acționat activ în campania de vaccinare și chiar în cadrul comunității arabe.
Unele mass-media susțin că proclamarea lui Jabarin ca „jubileu” vaccinat a fost un act politic, deoarece vaccinările se efectuează simultan în 350 de puncte din toată țara și este imposibil să se știe cine este nr. 1 milion.
Cei care au organizat această manifestare cu siguranță nu știau că Muhammad a executat o condamnare de 20 de ani pentru uciderea a două persoane. Recent, el a fost eliberat din închisoare. Locuitorii din Umm al-Fahm și lucrătorii municipali au fost surprinși să-l vadă pe primul ministru bătându-l, emoționat, pe asasin pe umăr.
„Este o scenă interesantă: Jabarin este vaccinatul israelian cu nr. 1 milion. Batem recorduri și suntem înaintea lumii. Este important pentru noi ca și sectorul arab să fie vaccinat cât mai curând posibil ”, a declarat Netanyahu la Umm al-Fahm. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s