Un înalt comandant iranian a declarat că liderul suprem Ali Khamenei a ordonat grupurilor teroriste susținute de Teheran în Liban și Gaza să distrugă Haifa și Tel Aviv dacă „se va comite o nebunie împotriva Iranului”.

„Libanul și Gaza au tehnologia necesară pentru a face rachete”, a declarat pentru televiziunea de stat Al-Manar, Amir Ali Hajizadeh, comandantul Forței Aerospatiale a Gărzii Revoluționare.
„Toate capacitățile de rachete din Gaza și Liban au fost susținute de Iran și reprezintă prima linie pentru confruntare”, a spus el.
„Capacitățile axei de rezistență sunt foarte avansate comparativ cu acum zece ani. Astăzi palestinienii trag rachete în loc să arunce cu pietre”, a adăugat el.
„Avem un ordin general din partea ghidului Ali Khamenei, de a distruge Haifa și Tel Aviv, în cazul în care se comite vreo prostie împotriva Iranului și am lucrat în ultimii ani pentru a putea face acest lucru”, a spus el.
Iranul sprijină Hamas și Jihadul Islamic palestinian, precum și Hezbollah-ul libanez, care au jurat să distrugă Israelul.
Haifa și Tel Aviv au mai fost amenințate în trecut de Iran și Hezbollah. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s