Iranul avertizează că teroriștii din Liban și Gaza pot „distruge Haifa și Tel Aviv”

Un înalt comandant iranian a declarat că liderul suprem Ali Khamenei a ordonat grupurilor teroriste susținute de Teheran în Liban și Gaza să distrugă Haifa și Tel Aviv dacă „se va comite o nebunie împotriva Iranului”.

“Libanul și Gaza au tehnologia necesară pentru a face rachete”, a declarat pentru televiziunea de stat Al-Manar, Amir Ali Hajizadeh, comandantul Forței Aerospatiale a Gărzii Revoluționare.
“Toate capacitățile de rachete din Gaza și Liban au fost susținute de Iran și reprezintă prima linie pentru confruntare”, a spus el.
“Capacitățile axei de rezistență sunt foarte avansate comparativ cu acum zece ani. Astăzi palestinienii trag rachete în loc să arunce cu pietre”, a adăugat el.
“Avem un ordin general din partea ghidului Ali Khamenei, de a distruge Haifa și Tel Aviv, în cazul în care se comite vreo prostie împotriva Iranului și am lucrat în ultimii ani pentru a putea face acest lucru”, a spus el.
Iranul sprijină Hamas și Jihadul Islamic palestinian, precum și Hezbollah-ul libanez, care au jurat să distrugă Israelul.
Haifa și Tel Aviv au mai fost amenințate în trecut de Iran și Hezbollah. (Anima News)

Lasă un răspuns